— Hírek —
 

Elérhetők a PINKA EXTREM Terepfutóverseny idei futamának az eredményei! Az eredménylistát az alábbi gombra kattintva tudjátok letölteni:

Szombaton lezajlott a PINKA EXTREM Terepfutóverseny 2018-as futama Felsőcsatáron és a környező hegyeken-völgyekben. A gyönyörű havas terepen megrendezett versenyen 82 futó teljesítette a 4,5 és 10 km-es, embert próbáló távokat.

Az elmúlt két napban bemutattuk a férfi és a női pályacsúcsokat is a PINKA EXTREM Terepfutóverseny pályáin. Ahogy ígértük, azok a futók, akik az idei versenyen megdöntik kategóriájukban a rekordot, vagy 10 km-en abszolút férfi/női pályacsúcsot állítanak fel, az érem- és technikai póló-díjazáson kívül további jutalmat kapnak.

Az abszolút pályacsúcsok elemzése után érdemes megnéznünk azt is, hogy a női mezőnyben milyenek a legjobb idők. A PINKA EXTREM 10 km-es távján a jelenlegi abszolút pályacsúcsot Sulyok Enikő (Rum) tartja, aki egyedüli hölgyként tudta egy óra alatt teljesíteni a rá váró kihívást, 58:02-es idejével pedig csúcstartóként várhatja az idei futamot. A 40...

A PINKA EXTREM Terepfutóverseny egyszerre jelenti a küzdelmet az Alpokalja hegyeivel, a szurdok adta kihívásokkal - és a harcot a versenyóra ellen is. Tavaly a Pinka-szurdokban megrendezett első terepfutó-versenyen az abszolút leggyorsabb Petrovics Alex (SzoESE) volt, aki a 10 kilométeres távot 44:42 alatt teljesítette. Az idén tehát a legjobbaknak...

20 nappal a PINKA EXTREM terepfutóverseny előtt két hírünk is van a nyugati országrész terepfutóinak egyrészt a verseny útvonalával, másrészt az azt követő ünnepléssel kapcsolatban.

A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott a Vasi Terepfutó Sorozat második fordulója is. A szombathelyi Parkerdőben rendezett IX. Karankó Kupa az esélyesek győzelmét hozta: 10 km-es versenyben a PINKA EXTREM hosszabbik távjának abszolút címvédője, Petrovics Alex (SzoESE) nyert, míg a félmaratoni kategóriában Tomka János (Sárréti SE Optimit-Gemels)...

A tavalyi osztatlan sikert követően az idén ismét meglátogatjuk a Pinka-patak szurdokát a Vasi Terepfutó Sorozat harmadik állomásán. A PINKA EXTREM versenynek ezúttal is Felsőcsatár ad otthont, a pályák pedig nem váltak könnyebbé tavaly óta!

Az első alkalommal megrendezett PINKA EXTREM Terepfutóverseny nagy sikerrel debütált a Vasi Terepfutó Sorozat kínálatában. A versenyzők két távon, 4,5 és 10 km-en mérettethették meg magukat az embert próbáló terepen.

Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület, 9700 Szombathely, Erkel Ferenc u. 39.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el