Veszélyben a pályacsúcs?

2018.02.21

A PINKA EXTREM Terepfutóverseny egyszerre jelenti a küzdelmet az Alpokalja hegyeivel, a szurdok adta kihívásokkal - és a harcot a versenyóra ellen is. Tavaly a Pinka-szurdokban megrendezett első terepfutó-versenyen az abszolút leggyorsabb Petrovics Alex (SzoESE) volt, aki a 10 kilométeres távot 44:42 alatt teljesítette. Az idén tehát a legjobbaknak ez az idő lebeg majd a szemük előtt. A pályacsúcs megdöntésére a legnagyobb esélyes természetesen idén is a címvédő, ám kihívói közül akár Jacsev Sámuel, Szalay Levente vagy Tomka János is felveheti a harcot a tavalyi rekorddal.

A rövidebb, 4,5 km-es távot választókra is komoly kihívás vár, hiszen a tavalyi futamon Nemes Erik Emil (Fitt-Boksz) rendkívül magasra tette a lécet. 21:01-es idejét rendkívül nehéz lesz megjavítani, ám ez is csak extra motivációt ad a rajthoz állóknak. Ifjúsági kategóriákban a 4,5 km-es pályacsúcsot Biácsi Milán (SzoESE) tartja 23:33-mal. A szeniorok között pedig 10 km-en a leggyorsabb időt Garami Árpád (Pannonsport-www.4sport.hu) futotta tavaly, egyúttal lett a 40 év felettiek között az első rekorder a PINKA EXTREM pályáján. Aki túl szeretne tenni rajta ebből a generációból, annak 53:18-nál gyorsabban kell teljesítenie a távot - élünk a gyanúval, sokan fenik erre a foguk!

A női pályacsúcsokkal a következő napokban jelentkezünk, figyeljétek a honlapunkat és a Facebook-oldalunkat! 

Aki meg szeretné dönteni a fenti pályacsúcsokat, az még kereken egy hétig küldheti el az előnevezését kedvezményes áron az alábbi gombra kattintva:

Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület, 9700 Szombathely, Erkel Ferenc u. 39.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el