Megjelent a 2018-as PINKA EXTREM kiírása

2018.01.29

A tavalyi osztatlan sikert követően az idén ismét meglátogatjuk a Pinka-patak szurdokát a Vasi Terepfutó Sorozat harmadik állomásán. A PINKA EXTREM versenynek ezúttal is Felsőcsatár ad otthont, a pályák pedig nem váltak könnyebbé tavaly óta! 

Az Extrém-kört választó futóknak 10 km-t kell teljesíteniük 300 m szintemelkedéssel, míg a Szurdok-körre szavazók 4,5 km-t és 125 m szintet fognak futni. A két pályában közös ugyanakkor, hogy egészen biztosan minden futó nagyon el fog fáradni, mire teljesíti őket, valamint hogy a varázslatos kilátás miatt mégis mindenki mosollyal az arcán fog befutni a célba. A verseny dátuma 2018. március 3., szombat 10:00, érdemes ezt vastagon beírni a naptárakba!

A PINKA EXTREM 2018-as futamának kiírása elérhető a verseny újonnan indított honlapján. Ezen a felületen az alapvető információk mellett számtalan hasznos tippet, tanácsot és érdekességet is megtaláltok a futóversenyről, a magyar mellett német nyelven is. Újdonságot jelent még az online nevezési rendszer elindítása, amely lehetőséget ad nektek a nevezések villámgyors, pár kattintással történő elintézésére.

Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület, 9700 Szombathely, Erkel Ferenc u. 39.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el