Női pályacsúcsok: milyen időnél kell az idén gyorsabbat futni?

2018.02.21

Az abszolút pályacsúcsok elemzése után érdemes megnéznünk azt is, hogy a női mezőnyben milyenek a legjobb idők. A PINKA EXTREM 10 km-es távján a jelenlegi abszolút pályacsúcsot Sulyok Enikő (Rum) tartja, aki egyedüli hölgyként tudta egy óra alatt teljesíteni a rá váró kihívást, 58:02-es idejével pedig csúcstartóként várhatja az idei futamot. A 40 év felettieknél Benev Nikoletta 1:09:23-as ideje jelenti a mércét a pályarekordot megcélzók számára.

A 4,5 km-es pályán Kovács Anna (SzoESE) 24:16-os ideje nem csak a 18 év alatti kategóriában, hanem abszolút női összevetésben is rekord. A felnőtteknél Woki Edina 26:50-nel, a szenioroknál pedig Szabó-Horváth Mónika (Göcsej KTFE) 31:50-nel tartja a jelenlegi csúcsot. Ezt kell tehát megdönteni annak, aki rekorderré szeretné válni kategóriájában!

Az elmúlt két napban végignéztük tehát a fennálló pályacsúcsokat. Érdemes várni a holnapi cikkünket is, ebben ugyanis kiderül, hogy milyen jutalom vár azokra a futókra, akik megdöntik kategóriájukban a tavaly felállított rekordot, vagy pedig abszolút férfi/női legjobb időt futnak a jövő hétvégén sorra kerülő terepfutó-versenyen!

Kedves Hölgyek, aki versenybe szeretne szállni a fenti pályacsúcsok megdöntésére, vagy meg szeretné ízlelni, hogy mennyit kell még ezekhez az időkhöz fejlődnie, a következő hat nap során még kedvezményesen nevezhet az alábbi gombra kattintva:

További hír, hogy aktualizáltuk a pályarajzot, és immáron a végleges útvonal érhető el honlapunkon. Ez megegyezik a tavalyi verseny útvonalával is, és az alábbi gombra kattintva érhető el:

Alpokalja Szabadidősport és Környezetvédő Egyesület, 9700 Szombathely, Erkel Ferenc u. 39.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el